FysioTotaal Waalwijk – Samen werken aan uw gezondheid – Waalwijk

FysioTotaal Waalwijk

Corona en Fysio Totaal Waalwijk

Waalwijk, 03-04-2020

Update Coronabeleid Fysio Totaal Waalwijk:

Op 31 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus verlengd tot en met eind april 2020. Uiteraard heeft dit ook grote gevolgen voor ons als fysiotherapiepraktijk. Wij zijn genoodzaakt om onze diensten te beperken tot het uitvoeren van alleen die behandelingen die ‘medisch noodzakelijk’ zijn bij patiënten met een verhoogd risico op (onomkeerbare) achteruitgang van de gezondheid. Bij alle mensen die zich nieuw aanmelden vindt een telefonische triage plaats, waarbij per individu besloten wordt of er wel of geen uitstel van de behandeling mogelijk is.

Indien u vragen heeft of u wilt zich aanmelden dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0416-336537 van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 12:30u. U kunt ons ook digitaal benaderen door te e-mailen naar info@fysiototaalwaalwijk.nl. In overleg met u zullen wij de mogelijke behandelopties bespreken, zoals face-to-face contact (indien medisch noodzakelijk), een telefonisch consult, een digitale intake/consult fysiotherapie of begeleiding op afstand middels een oefenschema voor thuis.

Bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval tot 28 april 2020. Houd onze website en digitale kanalen in de gaten voor nadere berichtgeving. Wij hopen dat wij u na deze crisis weer mogen ontvangen in onze beide praktijken!

‘Samen werken aan uw gezondheid’

Team Fysio Totaal Waalwijk

 


Incasso fytaal medische training

Zoals u weet hebben wij vanaf vrijdag 13 maart al onze groepstrainingen stop gezet. De maand maart zal zoals gebruikelijk aan het einde van de maand nog wel geïncasseerd worden. Aangezien de lockdown-periode is verlengd is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van onze trainingsfaciliteiten. Hierdoor kunt u geen gebruik maken van uw abonnement in de maand april. Logischerwijs brengen wij de maand april dus niet bij u in rekening.

Zodra het weer veilig is om te trainen laten wij dit weten.

 

In deze tijd is het belangrijk om goed voor jezelf en je afweersysteem te zorgen.

Hier enkele tips:

  • Eet (of suppleer) vitamine C.
  • Zorg voor voldoende vitamine D,
  • Eet of suppleer zink, selenium en omega 3 vetzuren
  • Eet appels, die zijn goed voor je longen. Appels bevatten de stof ‘Floretine’ wat helpt om het natrium/glucose-gehalte in de longen te normaliseren.
  • En ook belangrijk; voldoende (8 uur) slaap!
  • Beweeg elke dag minimaal 30 minuten matig intensief. Bewegen / sporten werkt namelijk ontstekingsremmend. 

Tevens is er een duidelijke relatie aangetoond tussen stress en het immuunsysteem. Langdurige stress zorgt ervoor dat het immuunsysteem minder goed gaat functioneren. Angst kan je stress systeem ‘ aan’ zetten. Probeer dus in deze onzekere tijden ook je rust en ontspanning te pakken.

 


Volg ons via Facebook of Instagram


Stuur ons een bericht via Whatsapp

Samen werken aan uw gezondheid

Dat is de rode draad bij alle activiteiten van Fysio Totaal Waalwijk. Al meer dan veertig jaar hebben wij een zeer goede reputatie binnen de gezondheidszorg in Waalwijk en omgeving.

Met dertien fysiotherapeuten met diverse specialisaties onder één dak vindt u bij ons vrijwel alle mogelijke vormen van fysiotherapie. Wij verzorgen voor u de begeleiding van begin tot eind in onze eigen praktijk. Daarnaast nemen wij actief deel aan tal van samenwerkingsverbanden.

Professioneel

Kenmerkend is een actieve, professionele en ondernemende mentaliteit. Voortdurende bijscholing, het toepassen van nieuwe inzichten, innoverende technieken en het samenwerken met collega’s, artsen en zorgcentra houdt onze vakkennis up-to-date. Daarnaast zijn wij intensief bezig met het ontwikkelen van effectieve behandelprogramma’s en stimuleren we de zelfwerkzaamheid van de patiënt. Zo worden onder meer op het gebied van chronische schouder-, nek- en rugklachten bijzonder goede resultaten geboekt. Door onze aanpak zorgvuldig te bewaken en uit te bouwen binnen een moderne organisatie voldoet onze praktijk op alle punten aan de kwaliteitswet Zorginstellingen.

Klanttevredenheid

U beoordeelde Fysio Totaal Waalwijk het afgelopen jaar met het cijfer:

Doe de check