HersenFYTaal – Fysio Totaal Waalwijk – Waalwijk

Fysio Totaal Waalwijk

HersenFYTaal

Wat is HersenFYTaal?

HersenFYTaal is een oefengroep voor mensen met neurologische aandoeningen zoals bijv. na een beroerte of infarct in de hersenen of mensen met polyneuropathie. Onder professionele begeleiding wordt geoefend in een oefenzaal waar diverse apparaten en materialen aanwezig zijn om optimaal te kunnen trainen. De geriatriefysiotherapeut die u hierbij begeleid is gespecialiseerd in de ouderenpopulatie. Zo krijgt de cliënt de beste fysiotherapeutische zorg die mogelijk is.

Wat houdt het in?

HersenFYTaal is een oefengroep welke iedere woensdag van 13.30-14.30uur plaatsvindt op locatie de Coubertinlaan 10D. In deze trainingen wordt er aandacht besteed aan het verbeteren/behouden van de conditie, spierkracht, mobiliteit en balans.

Maximum 6 personen.

Waarom is bewegen belangrijk?

Dat bewegen belangrijk is voor iedereen, is bij de meeste mensen wel bekend. Landelijk wordt hier aandacht aan besteed middels reclames, informatiefolders maar ook door diverse tv-programma’s.

Regelmatig lichamelijke activiteit bij ouderen kan de gevolgen van het verouderingsproces vertragen en de vitaliteit stimuleren. Het is een belangrijke manier om het verlies van spiermassa en conditie tegen te gaan. Daarbij heeft het een positieve invloed op bevorderen/behouden van de zelfredzaamheid en kwaliteit van leven.

Wilt u zich aanmelden of heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met
Fysio Totaal Waalwijk
T: 0416-336537
email: info@fysiototaalwaalwijk.nl