Klanttevredenheid – Fysio Totaal Waalwijk – Waalwijk

Fysio Totaal Waalwijk

Klanttevredenheid

We vinden het erg belangrijk dat mensen tevreden zijn over de behandelingen bij Fysio Totaal Waalwijk. Daarom meten we permanent de tevredenheid van onze cliënten over onze dienstverlening. Dit doen we zodat wij continu de kwaliteit van onder dienstverlening kunnen verbeteren. We vragen tijdens de eerste behandeling uw toestemming om deel te nemen aan een online tevredenheid onderzoek. Wanneer de behandeling wordt afgesloten door uw fysiotherapeut krijgt u van de organisatie Fysio Prestatie Monitor en Qualizorg een email toegezonden, waarin u anoniem uw mening kunt geven over onze dienstverlening.

 

 

Klachtenregeling

U mag ervan uitgaan dat wij als fysiotherapeuten ons vak zo goed mogelijk uitoefenen. Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop wij met u omgaan, dan is het goed om dat kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.
Om te beginnen is het de moeite waard om een gesprek aan te gaan met uw behandelend fysiotherapeut of als u dat prettiger vindt, met een andere fysiotherapeut uit de praktijk. Ook is het mogelijk om uw klacht eerst uit te leggen in een brief. Levert een persoonlijk gesprek of bemiddeling niet het gewenste resultaat op, dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling van het KNGF.

https://www.defysiotherapeut.com/de-fysiotherapeut/kwaliteit