Missie visie – Fysio Totaal Waalwijk – Waalwijk

Fysio Totaal Waalwijk

Missie visie

Samen werken aan uw gezondheid

Dat is de rode draad bij alle activiteiten van Fysio Totaal Waalwijk. Al meer dan veertig jaar hebben wij een zeer goede reputatie binnen de gezondheidszorg in Waalwijk en omgeving.
Met zestien fysiotherapeuten met diverse specialisaties onder één dak vindt u bij ons vrijwel alle mogelijke specialisaties binnen de fysiotherapie.
Kenmerkend is een actieve, professionele en ondernemende mentaliteit. Voortdurende bijscholing, het toepassen van nieuwe inzichten, innoverende technieken en het samenwerken met collega’s, artsen en zorgcentra houdt onze vakkennis up-to-date. Daarnaast zijn wij intensief bezig met het ontwikkelen van effectieve behandelprogramma’s en stimuleren we de zelfwerkzaamheid van de patiënt. Zo worden onder meer op het gebied van chronische schouder-, nek- en rugklachten bijzonder goede resultaten geboekt. Door onze aanpak zorgvuldig te bewaken en uit te bouwen binnen een moderne organisatie voldoet onze praktijk op alle punten aan de kwaliteitswet Zorginstellingen.

Wij zijn specialist van uw bewegingsapparaat en zijn gefascineerd door het complexe bewegend functioneren van het menselijk lichaam en willen dit met u delen. Wij geloven erin dat onze kennis en kunde u kan helpen zodat u uw dagelijkse activiteiten, werk, hobby’s of sport optimaal kan uitvoeren.