Routebeschrijving – Fysio Totaal Waalwijk – Waalwijk

Fysio Totaal Waalwijk

Routebeschrijving

Fysio Totaal Waalwijk kent sinds oktober 2021 drie vestigingen.

De locatie Mozartlaan 3 met postcode 5144 XW Waalwijk.
De locatie De Coubertinlaan 10D met postcode 5143 AB Waalwijk
De locatie Burgemeester Verwielstraat 2J met postcode 5141 BD Waalwijk

 

Routebeschrijving naar de hoofdvestiging op de Mozartlaan 3.

Met de auto

Komende vanuit de richting Kaatsheuvel/Sprang Capelle
U rijdt via Oosteind, linksaf richting ‘Gamma’, rechtsaf de ‘Prof. Keesomweg’ op; Volg dan de bocht: u komt op de ‘Reigerbosweg’. Volg deze tot de stoplichten en ga hier rechtsaf de ‘Mozartlaan’ op. Na het stoplicht gaat u net voor de ‘Plus’-supermarkt rechtsaf de zijstraat in en dan linksaf het parkeerterrein op. De praktijk ligt links in de hoek van het parkeerterrein.

Komende vanuit de richting Drunen
Vanuit de ‘Overlaatweg’ rijdt u bij het kruispunt linksaf de ‘Akkerlaan’ op en volgt de bocht de ‘Groenewoudlaan’ op; deze volgt u tot de rotonde: U rijdt half rond de ‘Blijde

Incomstenlaan’ in tot de stoplichten; rechtdoor de ‘Mozartlaan’ in en vlak na de ‘Plus’-supermarkt linksaf de zijstraat in en dan linksaf het parkeerterrein op: de praktijk ligt links in de hoek van het parkeerterrein.

Komende vanaf de N 261
Sla af bij de stoplichten bij ‘Piet Klerx’; u rijdt dan op de ‘Prof. Kamerlingh Onnesweg’; rechtdoor bij het stoplicht (2 x) komt u in de Mozartlaan: na het volgende stoplicht gaat u net voor de ‘Plus’-supermarkt rechtsaf de zijstraat in en dan linksaf het parkeerterrein op: de praktijk ligt links in de hoek van het parkeerterrein.

Met het openbaar vervoer

U neemt lijn 300 of 301 van de BBA (Connex-groep), komende uit richting Den Bosch of Tilburg. In de ‘Mozartlaan’ stapt u uit bij de halte recht tegenover de ‘Plus’-supermarkt.