Vacature: allround fysiotherapeut – FysioTotaal Waalwijk – Waalwijk

FysioTotaal Waalwijk

Vacature: allround fysiotherapeut

Vanaf 1 oktober 2021 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega allround-fysiotherapeut voor 3 dagen per week. De vacature is ontstaan door zwangerschapsverlof van een collega en opening van een 3e locatie in Waalwijk.

Is voor jou professionaliteit, een goede teamsfeer, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Wellicht is dit dan een mooi moment om te starten met een nieuwe uitdaging!

Fysio Totaal Waalwijk heeft momenteel 2 vestigingen in Waalwijk, waarbij er één gelegen is in het moderne Gezondheidscentrum Olympia en de andere aan de Mozartlaan. Hierdoor werken wij intensief samen met diverse zorgprofessionals, waaronder meerdere huisartsenpraktijken en ergotherapeuten.

Vanaf oktober 2021 gaat Fysio Totaal een 3e vestiging openen binnen het nieuwe Gezondheidscentrum Besoyen in Waalwijk. Deze locatie gaat het karakter krijgen van een leefstijl- en preventiecentrum, compleet ingericht met een functionele oefenzaal, leefkeuken, outdoor trainingsruimte, diverse behandelkamers & een ijsbad (Wim Hof-Methode). Als praktijk durven wij dan ook buiten de kaders van de fysiotherapie te denken!

Ons team bestaat uit 17 fysiotherapeuten elk met hun eigen specialisatie, waaronder manuele therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, oncologische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, long & covid-revalidatie, dry needling en echografie. Daarnaast ondersteunen onze baliemedewerksters Monique & Miranda ons dagelijks in onze werkzaamheden. Naast fysiotherapie bieden we ook andere diensten aan, zoals Medische Fitness, Senioren-Fytaal en het leefstijl programma www.oerfit.nu

Als fysiotherapeut bij Fysio Totaal Waalwijk werk je samen met andere collega’s die elk hun eigen specialisatie hebben. Samen ‘sparren’ over uitdagende casuïstiek komt regelmatig voor. Daarnaast zie je zelf uiteenlopende klachtenbeelden. Denk hierbij aan de lage rug-regio, nek- & schouderklachten en orthopedische problematiek. Dit biedt voldoende diversiteit om er echt achter te komen waar jouw interesse binnen de fysiotherapie ligt!

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Een goede laagdrempelige samenwerking met collega’s
  • Korte lijntjes met verwijzers (huisartsen & specialisten)
  • Professioneel ingerichte praktijkruimte, inclusief een grote oefenzaal
  • Een open en prettige werksfeer in een fantastisch team
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te specialiseren
  • Uitzicht op een langer dienstverband met een vaste aanstelling

De kracht van onze praktijk is natuurlijk de kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg, maar vooral ook de gezellige en prettige werksfeer. Wij geloven erin dat werkplezier en persoonlijke ontwikkeling als fysiotherapeut essentieel zijn voor een goede bedrijfsvoering.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, twijfel dan niet en stuur je CV naar info@fysiototaalwaalwijk.nl of bel met de praktijk nummer 0416-336537. Wij maken graag tijd voor je vrij!

Vriendelijke groet,

Team Fysio Totaal Waalwijk