Vacature: allround fysiotherapeut – Fysio Totaal Waalwijk – Waalwijk

Fysio Totaal Waalwijk

Vacature: allround fysiotherapeut

Vanaf 1 September 2022 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega allround-fysiotherapeut voor 3 tot 4  dagen per week.  Heb je Affiniteit voor behandelen van ouderen dan is dat een pre. 

De vacature is ontstaan door groei van onze praktijk.  

Is voor jou professionaliteit, een goede teamsfeer, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Wellicht is dit dan een mooi moment om te starten met een nieuwe uitdaging!

Fysio Totaal Waalwijk heeft 3 vestigingen in Waalwijk, waarvan er twee gelegen zijn in moderne Gezondheidscentra. Hierdoor werken wij al geruime tijd intensief samen met diverse zorgprofessionals, waaronder meerdere huisartsenpraktijken, specialisten en ergotherapeuten.

Wij geloven erin dat leefstijl en preventie ook onderdeel zijn van ons mooie vak.  Wij hebben onze 3e locatie, gelegen binnen gezondheidscentrum Besoyen, dan ook zo ingericht dat leefstijl en preventie geïntegreerd zijn in de praktijk. Zo is er een functionele oefenzaal, leefkeuken in de oefenzaal, outdoor trainingsruimte, diverse behandelkamers en een ijsbad (Wim Hof-Methode). Als praktijk durven wij namelijk ook buiten de kaders van de fysiotherapie te denken!

Ons team bestaat uit 17 fysiotherapeuten elk met hun eigen specialisatie, waaronder manuele therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, oncologische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, long & covid-revalidatie, dry needling en echografie. Daarnaast ondersteunen onze baliemedewerksters Monique & Miranda ons dagelijks in onze werkzaamheden. Naast fysiotherapie bieden we ook andere diensten aan, zoals Medische Fitness, Senioren-Fytaal en het leefstijl programma www.oerfit.nu

Als fysiotherapeut bij Fysio Totaal Waalwijk werk je samen met andere collega’s die elk hun eigen specialisatie hebben. Samen ‘sparren’ over uitdagende casuïstiek onder het genot van een kopje koffie komt regelmatig voor. Daarnaast zie je zelf uiteenlopende klachtenbeelden. Denk hierbij aan de lage rug-regio, nek- & schouderklachten en orthopedische problematiek. Dit biedt voldoende diversiteit om er echt achter te komen waar jouw interesse binnen de fysiotherapie ligt.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Een goede laagdrempelige samenwerking met collega’s
  • Korte lijntjes met verwijzers (huisartsen & specialisten)
  • Professioneel ingerichte praktijkruimtes, inclusief een verschillende grote oefenzalen
  • Een open en gezellige werksfeer in een fantastisch team
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te specialiseren
  • Uitzicht op een langer dienstverband met een vaste aanstelling

 

De kracht van onze praktijk is natuurlijk de kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg, maar vooral ook de gezellige en prettige werksfeer. Wij geloven erin dat werkplezier en persoonlijke ontwikkeling als fysiotherapeut essentieel zijn voor een goede bedrijfsvoering.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, twijfel dan niet en stuur een bericht naar info@fysiototaalwaalwijk.nl of bel met de praktijk nummer 0416-336537. Wij maken graag tijd vrij voor een bak koffie en te onderzoeken of we een match zijn.

Vriendelijke groet,

Team Fysio Totaal Waalwijk