Vacature Kinderfysiotherapie – Fysio Totaal Waalwijk – Waalwijk

Fysio Totaal Waalwijk

Vacature Kinderfysiotherapie

Vanaf 1 Maart 2023 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Kinderfysiotherapeut of een algemeen fysiotherapeut  voor 3 tot 3,5 dagen per week. De vacature is ontstaan doordat onze collega Kees Koevoets met zijn welverdiende pensioen gaat.

Is voor jou professionaliteit, een goede teamsfeer, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Wellicht is dit dan een mooi moment om te starten met een nieuwe uitdaging!

Fysio Totaal Waalwijk heeft 3 vestigingen in Waalwijk, waarvan er twee gelegen zijn in moderne Gezondheidscentra. Hierdoor werken wij al geruime tijd intensief samen met diverse zorgprofessionals, waaronder meerdere huisartsenpraktijken, specialisten en ergotherapeuten.

Kinderfysiotherapie is al jaren één van de speerpunten van de praktijk. Door vertrek van onze collega Kees Koevoets zijn wij op zoek naar een kinderfysiotherapeut die de specialisatie weer verder kan uitbouwen. Je gaat samen werken met Annick Koevoets en Frank van den Heuvel (2 kinderfysiotherapeuten) om het specialisme verder te ontwikkelen. Wij geloven in de expertise van de vakmensen zelf. Je krijgt dus ook de ruimte om samen met je collega’s kinderfysiotherapie jouw visie op het specialisme verder uit te bouwen.

Ons team bestaat uit 17 fysiotherapeuten elk met hun eigen specialisatie, waaronder manuele therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, oncologische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, long & covid-revalidatie, dry needling en echografie. Daarnaast ondersteunen onze baliemedewerksters Monique & Marcha ons dagelijks in onze werkzaamheden. Naast fysiotherapie bieden we ook andere diensten aan, zoals Medische Fitness, Senioren-Fytaal en het leefstijl programma www.oerfit.nu

 

 

 

 

 

 

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Een goede laagdrempelige samenwerking met collega’s
  • Korte lijntjes met verwijzers (huisartsen & specialisten)
  • Professioneel ingerichte praktijkruimtes, inclusief een verschillende grote oefenzalen
  • Een open en gezellige werksfeer in een professioneel team
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te specialiseren

 

De kracht van onze praktijk is natuurlijk de kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg, maar vooral ook de gezellige en prettige werksfeer. Wij geloven erin dat werkplezier en persoonlijke ontwikkeling als fysiotherapeut essentieel zijn voor een goede bedrijfsvoering.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, twijfel dan niet en stuur een mailtje naar info@fysiototaalwaalwijk.nl of bel met de praktijk op 0416-336537. Wij maken graag tijd voor je vrij om te onderzoeken of we een match zijn!

Vriendelijke groet,

Team Fysio Totaal Waalwijk