Vacature manueel therapeut Fysio Totaal Waalwijk – FysioTotaal Waalwijk – Waalwijk

FysioTotaal Waalwijk

Vacature manueel therapeut Fysio Totaal Waalwijk

Vanaf 1 augustus 2021 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega manueel therapeut (i.o) voor 3.5 dag. Uitbreiding naar een voltijd functie in de toekomst is mogelijk. 

De vacature is ontstaan door zwangerschapsverlof van een collega manueel therapeut en het openen van een 3e vestiging. Hierdoor kun je vanaf 1 augustus 2021 bij ons aan de slag. Is voor jou professionaliteit, een goede teamsfeer, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Wellicht is dit dan een mooi moment om te starten met een nieuwe uitdaging!

Fysio Totaal Waalwijk heeft momenteel 2 vestigingen in Waalwijk, waarbij er één gelegen is in het moderne Gezondheidscentrum Olympia en de andere aan de Mozartlaan. Hierdoor werken wij intensief samen met diverse zorgprofessionals, waaronder meerdere huisartsenpraktijken en ergotherapeuten.

Op 1 september 2021 gaat Fysio Totaal een 3e vestiging openen binnen een het nieuwe Gezondheidscentrum Besoyen in Waalwijk. Deze locatie gaat een leefstijl- en preventiecentrum karakter krijgen, compleet ingericht met een functioneel ingerichte oefenzaal, leefkeuken, outdoor trainingsruimte & een ijsbad (Wim Hof-Methode). Als praktijk durven wij dan ook buiten de kaders van de fysiotherapie te denken!

Ons team bestaat uit 16 fysiotherapeuten elk met hun eigen specialisatie, waaronder manueel therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, oncologische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, long & covid-revalidatie, Dry Needling en echografie. Daarnaast ondersteunen onze baliemedewerksters ons dagelijks in onze werkzaamheden. Naast fysiotherapie bieden we ook andere diensten aan, zoals Medische Fitness, Senioren-Fytaal en het leefstijl programma www.oerfit.nu

Als manueel therapeut ga je samenwerken met 4 andere Master manueel therapeuten binnen ons team die elk hun eigen specialisatie hebben binnen de manueel therapie. Denk hierbij aan lage rugklachten, nek- en hoofdpijnklachten,
schouderklachten en manueel therapie bij baby’s. Twee van je collega manueel therapeuten geven ook les aan de opleiding fysiotherapie. Genoeg mogelijkheden om te ‘sparren’ over jouw specifieke vakgebied.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Een goede laagdrempelige samenwerking met collega fysiotherapeuten
  • Korte lijntjes met verwijzers (huisartsen & specialisten)
  • Een professioneel ingerichte praktijkruimte, inclusief een grote oefenzaal
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te specialiseren
  • Een open en prettige werksfeer in een fantastisch team

De kracht van onze praktijk is natuurlijk de kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg, maar vooral ook de gezellige en prettige werksfeer. Wij geloven erin dat werkplezier en persoonlijke ontwikkeling als fysiotherapeut essentieel zijn voor een goede bedrijfsvoering.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, twijfel dan niet en stuur je CV naar info@fysiototaalwaalwijk.nl of bel met de praktijk nummer 0416-336537. Wij maken graag tijd voor je vrij!

Vriendelijke groet,

Team Fysio Totaal Waalwijk