Vacature Fysio Totaal Waalwijk – FysioTotaal Waalwijk – Waalwijk

FysioTotaal Waalwijk

Vacature Fysio Totaal Waalwijk

Vanaf 1-1-2021 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega fysiotherapeut voor 3,5 dag met de mogelijkheid tot uitbreiding naar een voltijd functie op korte termijn.

Specialisaties manueel therapie of sport fysiotherapie zijn een pré, maar geen must.  De vacature is ontstaan door vertrek van een collega die les gaat geven aan de Fontys. Hierdoor kun je vanaf januari 2021 bij ons aan de slag. Is voor jou professionaliteit, een goede teamsfeer, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Wellicht is dit dan een mooi moment om het nieuwe jaar te starten met een nieuwe uitdaging!

Fysio Totaal Waalwijk heeft 2 vestigingen in Waalwijk, waarbij er één gelegen is in het moderne Gezondheidscentrum Olympia en de andere aan de Mozartlaan. Hierdoor werken wij intensief samen met verschillende huisartsenpraktijken. Vanaf november 2021 gaan wij een nieuwe vestiging openen in een ander gezondheidscentrum in Waalwijk, waar wij een nieuw concept gaan uitrollen gericht op preventie en leefstijl.

Wij hebben een team van 15 fysiotherapeuten met diversen specialisaties: manueel therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, oncologische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, longrevalidatie, Onco-Fytaal, dryneedling en echografie. Daarnaast ondersteunen baliemedewerksters Monique en Tirza ons dagelijks in onze werkzaamheden. Naast fysiotherapie bieden we ook andere diensten aan, zoals Medische Fitness, Senioren-Fytaal en een totaal nieuw leefstijl programma (www.oerfit.nu).

Doordat we een groot team hebben met vrijwel alle specialisaties kun je altijd sparren met één  van je collega’s. De kracht van onze praktijk is de kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg, maar natuurlijk ook de werksfeer. Wij geloven erin dat werkplezier en persoonlijke ontwikkeling als therapeut essentieel zijn voor een goede bedrijfsvoering. Als vooruitstrevende praktijk zijn wij op zoek naar een gedreven fysiotherapeut die zin heeft in een nieuwe uitdaging in Waalwijk.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Een goede laagdrempelige samenwerking met collega fysiotherapeuten
  • Korte lijntjes met de verwijzers (huisartsen en specialisten)
  • Een professioneel ingerichte praktijkruimte, inclusief een grote oefenzaal
  • Mogelijkheid om je te ontwikkelen en je verder te specialiseren
  • Een open en prettige werksfeer

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, twijfel dan niet en stuur je CV naar info@fysiototaalwaalwijk.nl of bel met de praktijk nummer 0416-336537. Wij maken graag tijd voor je vrij.

Vriendelijke groet,

Team Fysio Totaal Waalwijk